KV Mechelen zondagavond terug naar eerste?

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen zondagavond terug naar eerste?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kan KV Mechelen zich zondagavond rond kwart voor zes eersteklasser noemen of niet? Dat is de vraag die iedereen zicht stelt. Normaal mag het sterk gehavende en puntenloze KV Kortrijk geen probleem zijn, maar men weet nooit. In de competitie moest Vanhaezebrouck ook met een noodelftal spelen op KV Mechelen en dat werd toen geen gemakkelijke wedstrijd voor de Maneblussers. In deze eindronde heeft Kortrijk op eigen veld het zowel Lierse als Antwerp niet gemakkelijk gemaakt en zal het zich dus niet zomaar naar de slachtbank laten leiden.

Menig Malinwa-fan zal ook terugdenken aan de wedstrijd in Cappellen, twee seizoenen geleden. Er moest toen gewonnen worden op het veld van de rechtstreekse concurrent om kampioen te spelen, maar de ploeg speelde verkrampt en verloor. De ploeg van toen is natuurlijk niet te vergelijken met die van nu, maar toch moet iedereen met de voetjes op de grond blijven.
 
Bij KV Kortrijk zijn Provoost, Calvo, Vervaeke, Chen, Makhloufi en Claeys geblesseerd. Gezelle speelt zijn laatste wedstrijd van het seizoen en gaat maandag onder het mes voor een operatie aan de knie. De Ly en Verbrugghe komen terug uit schorsing. Bij Kortrijk moeten Hariti, Landu Tubi, Demets,Vermast, Timmermans, Ujkani en Jarakovic opletten voor hun tweede geel en dus een schorsing.
 
Selectie KV Kortrijk: Mollez, Demets, De Ly, Verbrugghe, Ujkani, Hempte, Timmermans, Gezelle, Vermast, Jarakovic, Nong, Vandoorne, Landu Tubi, Claerhout, Mestdag.
 
Bij Mechelen is Iddi nog steeds geblesseerd. Voor de rest beschikt Peter Maes over een volledig fitte kern. Wel moeten Biset, Vleminckx, Geudens, Crabeels en Dunkovic voor een tweede gele kaart opletten.
 
Selectie: Asare Nana, Biset Maxime, Breuer Nils, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dierick Yannick, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Goessens Kristof, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
In de competitie eindigde KV Kortrijk – KV Mechelen op 2-2 na doelpunten van Vermast (tweemaal), Kielo-Lezi en Vleminckx.
 
KV Kortrijk – KV Mechelen op zondag 10 juni 2007 om 16u onder leiding van de heer Joeri Van De Velde. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties