Tweede en derde aankoop Barça dichtbij

Daniel V G
| 0 reacties
Tweede en derde aankoop Barça dichtbij
Foto: © SC

Nadat Barcelona Henry heeft aangeslagen hoopt het ook zeer snel Yaya Touré in te lijven. Ook Cristian Chivu is dicht bij de Catalaanse ploeg, afhangend van wat Inter doet, een ploeg die ook verlangt naar de diensten van de Roemeen.

Yaya Touré
is vanmorgend geland in Barcelona. Vandaag zal hij een rondleiding krijgen in de Catalaanse hoofdstad. Morgen zal hij dan samen met Thierry Henry, die ook over enkele uren zal landen, een medische proef ondergaan, waarna beide spelers hun contracten zouden tekenen. Na het contract te hebben getekend volgt dan de officiële voorstelling van de spelers, waarna Thierry Henry Camp Nou zal betreden in het Barça shirt.

Barcelona hoopt ook maandag de transfer van Cristian Chivu naar Barcelona aan te kondigen. Barcelona zou 14 miljoen en Ludovic Giuly aanbieden aan AS Roma om de Roemeen naar Barcelona te halen. Inter is ook geïnteresseerd in Chivu en de ploeg heeft zijn laatste aanbod nog niet gegeven aan Roma. De kans zit er dus nog altijd in dat als Inter meer biedt dan Barcelona, Inter de Roemeen zal inlijven. Als Inter het echter laat afweten, lijkt de transfer van Christian Chivu naar de culés onomkeerbaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties