Inter stopt de onderhandelingen omtrent Chivu

K M
| 0 reacties
Inter stopt de onderhandelingen omtrent Chivu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristian Chivu zal volgend seizoen niet uitkomen voor Inter. De Milanese club liet woensdag per fax aan AS Roma weten dat hun interesse in de Romeinse verdediger niet meer zal gevolgd worden door een nieuw bod. Dat laat de weg open voor Real Madrid om de Roemeense international binnen te halen.
 
Inter zou naar verluidt de onderhandelingen gestopt zijn nadat het bod van 18,5 miljoen euro + de uitleenbeurt van Victor Obinna werd afgeslagen. Met Real Madrid zou Roma wel bijna een akkoord hebben. Volgens de geruchten biedt de Spaanse landskampioen eveneens 18,5 miljoen euro maar zal daar gedurende de komende seizoenen nog een bedrag van 7,5 miljoen euro bovenop komen.
 
Volgens de Italiaanse pers heeft Inter ondertussen zijn pijlen al gericht op Andrea Barzagli die eveneens in de interesse zou staan van promovendus Genoa. De Italiaanse landskampioen zou bereid zijn 10 miljoen euro op tafel te leggen met een contract voor vier jaar en een salaris van 3 miljoen euro per jaar voor de verdediger van Palermo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties