Lokeren strikt Carevic

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren strikt Carevic
Foto: © SC

Sporting Lokeren heeft een serieuze versterking binnengehaald. De club onderhandelde al geruime tijd met de speler zelf, maar uiteindelijk heeft het Carevic toch weten binnen te halen.
Vanmiddag was de Kroaat aanwezig op Daknam en vanavond zou zijn contract ondertekend zijn in de gebouwen van Lokeren. Er was al enkele weken sprake van de komst van de linksvoetige middenvelder, maar er waren nog gegadigden op de markt voor de speler. Het zou op het laatste moment om een tweestrijd gegaan zijn tussen Lokeren en het Russische Dynamo Moskou, maar de Waaslandse club heeft het dan toch gehaald. Op Lokeren houden ze deze transfer tot op het einde binnenskamers om nog meer kapers op de kust te vermijden.

Mario Carevic is een Kroatische spelverdeler die tot voor kort bij VFB Stuttgart aan de slag was. De Duitse club leende Carevic vorig seizoen uit aan Hajduk Split, zijn club van herkomst en de Kroaat mocht nu definitief vertrekken. De 25-jarige linkspoot zou een contract voor twee of drie seizoenen ondertekend hebben in Lokeren en kan misschien de opvolger worden van de gepensioneerde Runar Kristinsson.

Lokeren testte nog andere middenvelders, waaronder Flavio Pinto, de broer van verdediger Joao Carlos. Flavio woog echter veel te licht voor eerste klasse en werd doorgestuurd. Hij waagt nu zijn kans bij tweedeklasser SK Beveren. Ook verdediger Mamadou Diallo mag de club nog verlaten voor een goed bod. De Guineeër legt medische testen af bij een niet nader genoemde Turkse club. Eerder vertrok ook Xavier Deschacht al naar tweedeklasser Deinze. Ook Goran Maznov mag nog uitkijken naar een andere club. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties