Anderlecht en Standard moeten achtervolgen

Anderlecht en Standard moeten achtervolgen
Foto: © SC

Anderlecht en Standard weten na amper 1 speeldag waar de klepel hangt: zij zijn, door hun gelijkspel, op achtervolging aangewezen. Beide ploegen beseffen dat deze puntendeling wel eens zwaar zou kunnen doorwegen bij de eindafrekening. Zien we andere titelkandidaten niet in hun vuistje lachen?
Een kleine verrassing was de uitslag OHL-Beerse (1-3). Alhoewel, zet de uitslagen van de voorgaande jaren in grafiek: 4-0, 3-0, 1-0, 1-1. De 1-3 volgt de logica. Toeval? Natuurlijk! Een geluk dat we in onze sport niet steeds in deze logica moeten geloven.
 
Geen echte topper op de agenda volgend weekend. Het is dus zoeken naar een wedstrijd die alle richtingen op kan, een wedstrijd met vraagtekens. K.Kontich FC - Oud-Heverlee Leuven is er zo eentje.
Nieuwkomer Kontich verloor nipt op Vlimmeren (3-2), geen onaardige prestatie. Helaas zal het gekwetste Voetbal*Sterretje 2007, Sarah Glazemaekers, nog enkele weken van achter de omheining moeten supporteren. Met Leen Glazemakers, Elien Van Overloop en Riana Nainggolan bezit Kontich nog over voldoende potentieel om OHL het leven zuur te maken. Bij de vernieuwde ploeg van OHL zal het nog enkele speeldagen duren om de betere speelsters bij naam te kennen. De terugkeer van Marijke De Saint-Hubert, na meer dan 1 jaar blessureleed, is in ieder geval een goede zaak voor het vrouwenvoetbal. We hopen dat zij snel op haar vroeger niveau mag presteren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties