Lebbeke KSK
Terjoden-Welle
Datum: 14/10/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stadion SK Lebbeke
Lebbeke onderuit tegen Terjoden-Welle
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lebbeke onderuit tegen Terjoden-Welle
Foto: © SC

De eerste helft kende een gesloten verloop met als één der weinige hoogtepunten een terecht toegekende penalty, die door Vermeir werd omgezet.
In geen tijd zetten de bezoekers na de pauze de scheve situatie oververdiend recht. Nadat Vermeir een poging door De Jonge zag gekeerd, ging een afschamper van De Smaele binnen. Even later bediende De Meester maatje De Smaele en de fusieploeg stond voor. Een slecht afgeweerde bal liet De Mol toe het verschil verder uit te diepen. De Rouck en Schouppe mikten in dezelfde fase op de paal. Op aangeven van Rooms vergat Redolfi opnieuw voor spanning te zorgen. De ingekomen Gits bediende gepast Schouppe die de score pijnlijk hoog opdreef. Dit SK Lebbeke moet dringend uit een ander vaatje tappen, zoniet wenkt tweede.

SK Lebbeke: Berckmoes, Moens (63' Van Der Bruggen), Vermeir, Van Lokeren (63' Vertongen), De Grande, Redolfi, Van Damme (59' Van Baeveghem), Slootmakers, Rooms, Coppens en Vermeerschen.
SK Terjoden Welle: De Jonge, De Baerdemaeker, De Meester, Bellon, De Backer, De Smaele (86' Gits), Schouppe, De Mol (82' Van Der Stock), Maertens, De Rouck (72' Van den Branden) en Dooremont.
Doelpunten: 18' Vermeir 1-0 (penalty), 54' en 57' De Smaele 1-1 en 1-2, 60' De Mol 1-3 en 88' Schouppe 1-4