Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Vrasene wint van Terjoden-Welle
Gentil Dossche

Dit weekend kwam het tweede geklasseerde Terjoden-Welle op bezoek. De supporters kregen een zeer spannende wedstrijd te zien. Hoewel de wedstrijd op een 3-2 eindstand eindigde, wist Vrasene 5 keer te scoren.

Een eerste kans was voor Vrasene nadat Tim Van Elst vrij op doel kon koppen, maar de bal belandde naast. In de 16' kreeg Vrasene een vrije trap vanop 30 meter. Van Elst gooide de bal in het pak, maar zonder dat die aangeraakt werd belandde de bal toch tegen de touwen (1-0). Hoewel Vrasene de betere ploeg was, werden er in de eerste helft weinig kansen bij elkaar gevoetbald. Vrasene leek met een 1-0 stand de rust in te gaan, maar dit veranderde in de 19'. De Breucker speelde de bal terug op doelman Schaep, die door het effect naast de bal trapte, waardoor de gelijkmaker op het bord belandde (1-1). Raaymakers probeerde het in de 40' dan maar eens met een goed schot uit de 2e lijn, maar doelman De Jonghe stond klaar.

Ook in de 2e helft kende doelman Schaep, die vorige weken uitstekend de geblesseerde Deck verving, weinig geluk. Al na 2' mocht Bellon een strafschop nemen. De bal vloog recht in de handen van Schaep, maar die liet de bal in doel botsen, waardoor Terjoden zonder echte doelkansen op voorsprong kwam (1-2). 10' later kreeg De Mol een uitstekende kans op de 1-3, maar hij miste. Langs de overkant probeerde kreeg Everaert een voorzet van Verbeke niet in doel. Maar in de 69' lukte het dan toch. Verbeke kopte een vrije trap van Van Elst mooi tegen de touwen (2-2). En 8' later kreeg Vrasene dan toch wat het verdiende. Raaymakers liet de bal door tot bij de ingevallen Yuruk. Die gooide de bal ineens voor doel, waar A. Janssens deze prachtige aanval uitstekend tegen de netten kopte (3-2). In de 79' kreeg Terjoden nog een uitstekende mogelijkheid nadat De Mol de bal voor doel gooide, maar niemand kon afwerken. In de 84' stuurde Raaymakers met een lange bal Van Elst diep, maar die trapte op de doelman.
Zo wint Vrasene deze uiterst spannende wedstrijd met 3-2, en kan het al uitkijken naar de wedstrijd van volgende week zaterdag tegen FC Eeklo. Supporters op post !

Doelpunten: 16' Van Elst (1-0), 39' De Breucker o.g. (1-1), 47' Schaep o.g. (1-2), 69' Verbeke (2-2), 77' A. Janssens (3-2)