Franky Van Der Elst nu ook in beeld bij KV Oostende

Michael Ketelers
| 0 reacties
Franky Van Der Elst nu ook in beeld bij KV Oostende
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende speelde dit weekend alweer een ondermaatse partij tegen KVSK United. Opnieuw speelden de kustjongens gelijk: 1-1. Na het ontslag van Gaby Demanet gaat het niet veel beter met KVO, integendeel het boekte onder de leiding van interim-coach Kurt Bataille een schamele 3-12 en staat nog altijd om een sombere zestiendde plaats in het klassement.

Nadat vorige week bekend raakte dat Henk Houwaert in beeld zou zijn om de nieuwe hoofdtrainer te worden, werd dit bij de supporters al snel weggelachen. Gisteren, na afloop van de match, tegen KVSK United raakte ook bekend dat het bestuur gesprekken voert met Franky Van Der Elst, die nog altijd zonder club zit na zijn ontslag bij Club Brugge. Van Der Elst was al eerder hoofdtrainer in de eerste klasse waar hij begon bij Germinal Beerschot en daarna bij Lokeren. Eind vorig seizoen was Van Der Elst de topkandidaat om Harm Van Veldhoven op te volgen bij Cercle Brugge, maar die groen-zwart opteerde uiteindelijk voor Glen De Boeck.

Het bestuur van KVO zit dinsdag nogmaals samen om zich te beraden over de nieuwe hoofdtrainer. Meer nieuws volgt ongetwijfeld. Vast staat dat Kurt Bataille geen hoofdtrainer blijft tot eind dit seizoen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties