Napoli aast op Elmander

Napoli aast op Elmander
Foto: © SC

Napoli wil toeslaan op de transfermarkt in januari. De promovendus liet al mooie dingen zien en wil die prestatie nu consolideren met een plaats in de Uefa Cup van volgend seizoen. Volgens Controcampo heeft voorzitter Aurelio De Laurentiis 10 miljoen euro opzij gelegd om spelers aan te trekken en zou geheel dat budget opgebruikt worden om Johan Elmander aan te trekken.
 
Elmander is nu al anderhalf jaar aan de slag bij Toulouse dat 5 miljoen euro aan Brondby betaalde voor de transfer. De 26-jarige spits zorgde er mee voor dat de Franse ploeg zich voor het eerst in de geschiedenis kwalificeerde voor de voorrondes van de Champions League. Hij scoorde toen immers elf doelpunten in 32 competitiewedstrijden. Dit seizoen zit de Zweed aan drie doelpunten in tien wedstrijden in de Ligue 1.
 
Mocht Elmander de overstap maken, dan is het quasi zeker dat Emanuele Calaio de ploeg verlaat. De spits wordt gelinkt aan Reggina en ligt overhoop met het bestuur van zijn huidige werkgever. Onlangs kreeg hij nog een boete wegens onprofessioneel gedrag, maar naar eigen zeggen is die boete er gekomen omdat hij een strafschop miste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties