PSV heeft een akkoord met Huub Stevens

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV heeft een akkoord met Huub Stevens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is Huub Stevens vanaf volgend seizoen de nieuwe coach van PSV Eindhoven. De 54-jarige Limburger, nu nog aan de slag bij de Duitse topklasser Hamburg SV, zou een akkoord hebben bereikt voor een contract tot de zomer van 2010.

Op het einde van dit seizoen loopt het contract van Stevens bij HSV af. De oefenmeester heeft nooit weggestoken dat hij graag eens als hoofdtrainer zou werken bij PSV. Hij was er eerder al speler, jeugdtrainer en hoofd opleidingen. Hamburg SV is ook erg tevreden over de samenwerking met Stevens en wilde zijn contract graag verlengen, maar dat zit er dus niet meer in. De Nederlander wil graag terug in Nederland werken omwille van de slechte gezondheidssituatie van zijn vrouw.

Tot volgend seizoen zou PSV graag in zee gaan met Sef Vergoossen (ex-RC Genk). De coach heeft nog tot 31 december een contract lopen bij de Japanse club Nagoya Grampus Eight. De uittredende landskampioen wil evenwel het contract afkopen. Als PSV er niet in slaagt om Vergoossen weg te kapen, dan zal Jan Wouters tot het einde van 2007 aan het roer blijven van de Eindhovenaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties