Lebbeke KSK
Jong Lede
Datum: 06/01/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Stadion SK Lebbeke
SK Lebbeke zegeviert tegen Jong Lede
Gentil Dossche
| 0 reacties
SK Lebbeke zegeviert tegen Jong Lede
Foto: © SC

Grote ontgoocheling bij Jong Lede dat de punten aan KSK Lebbeke moest laten. De bezoekers hadden het meeste balbezit en de betere kansen, maar als je niet scoort kan je ook niet winnen.

Van bij de start trok Lede vooruit. Droessaert en Verdonck zorgden voor de eerste kansen. Plaatselijk antwoord kwam er via Van Damme en Rooms. De thuisploeg kwam goed weg toen De Coster verdedigend geblunder vergat af te straffen. De bal rolde niet voor Lede en De Saedelaere deed de deklat trillen. Aan de overzijde kon Redolfi een voorzet van Vermeir niet binnentikken. Jan Van Baeveghem speelde Sven Redolfi vrij en nu was het wel raak (41’).
 
Weinig opwinding in de tweede helft en noch De Coen, noch Bontinck of Heuvinck konden de gelijkmaker netten. Op een schicht van Vermeir moest Heiremans serieus plat. In de slotminuten nam Sven Redolfi alle twijfels weg op een voorzet van Kristof Vermeir (86’).
 
SK Lebbeke: Berckmoes, Vermeir (90’ Samari), Van Lokeren, De Grande, Redolfi, Van Damme (74’ Van der Bruggen), Van Baeveghem, Rooms, Slootmakers (76’ Coppens), Vertongen en Vermeerschen.
 
Jong Lede: Heiremans, Heuvinck (80’ Polfliet), Degrauwe, Dhondt, De Ridder, Droessaert, De Saedelaere, De Coster (70’ Bontinck), Brantegem, Govaert (46’ De Coen) en Verdonck.
 
Doelpunten: 41’ en 86’ Redolfi 1-0 en 2-0