Riise en Crouch willen niet weg

Yves Dekoning
| 0 reacties
Riise en Crouch willen niet weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC zoekt op de transfermarkt naar versterkingen, maar de club wil ook enkele spelers lozen. Deze kunnen de Reds behoorlijk wat euro's opleveren.

Momo Sissoko zal Anfield zo goed als zeker verlaten, Juventus hoopt hem snel te kunnen inlijven. Voor Johan Arne Riise en Peter Crouch is er interesse vanwege clubs uit de Premier League. Aston Villa aast op Riise en Portsmouth en Manchester City jagen op Crouch.

Riise beseft dat zijn seizoen niet super was. Hij heeft nog een contract voor anderhalf jaar en hoopt dat hij snel een contractverlening mag tekenen. De Noorse winger wil dolgraag bij Liverpool blijven. Rafael Benitez maande de 27-jarige Riise aan om te werken aan zijn verdedigende skills en dat is hij dan ook van plan.

Crouch lijkt steeds meer vierde keus te zijn bij Liverpool. Hij denkt echter niet aan een vertrek en hoopt dat de geruchten zullen stoppen als hij eens een paar goede wedstrijden kan spelen. Hij legt zich er bij neer dat je bij een topclub niet elke match kunt spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties