Biglia: 'Bayern is Champions League-niveau'

Nico Wieme
| 0 reacties
Biglia: 'Bayern is Champions League-niveau'
Foto: © SC

Donderdag ontvangt Anderlecht de Duitse sterrenparade van Bayern München in de achtste finales van de UEFA Cup. Lucas Biglia kijkt reikhalzend uit naar deze confrontatie.

Donderdagavond zakt Bayern München naar het Constant Vanden Stockstadion af. Voor Anderlecht een ideale gelegenheid om het blazoen wat op te poetsen. Vooral bij Lucas Biglia neemt de nervositeit meer dan normaal toe. De Argentijn wil zich maar al te graag meten met de sterren van de Duitse recordkampioen.
"Uiteraard ben ik meer opgewonden dan anders", zegt Biglia in Het Belang van Limburg. "Dit is een match voor de Champions League. Fantastisch om tegen supersterren als Toni en Ribéry te spelen. Mijn familie en vrienden zullen me live aan het werk kunnen zien, want de wedstrijd komt in Argentinië op de tv."

De stofzuiger op het Anderlechtmiddenveld spreekt ambitieuze taal. "Ik wil doorgaan naar de volgende ronde en ben dus enkel tevreden met een overwinning, 1-0 of 2-1. En we zijn klaar om zo'n resultaat neer te zetten." De Argentijn haalt voorlopig niet zijn niveau van de vorige twee seizoenen. "Maar bij Anderlecht krijg ik de kans om uit het dal te kruipen", countert hij.

Meteen snijdt Biglia ook een voor hem interessant onderwerp aan. "Dat is ook één van de redenen waarom ik nog niet naar het buitenland gegaan ben. Als er in de zomer een interessant bod komt, gaan we om de tafel zitten. Maar de kans is reëel dat ik blijf. Ook als we geen Europees ticket halen", besluit hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties