'Treble mogelijk met deze ploeg'

Tomas Taecke
| 0 reacties
'Treble mogelijk met deze ploeg'
Foto: © SC

Shaun Wright-Phillips gelooft dat Chelsea dit seizoen de treble nog kan pakken. "Met deze kern kunnen we zowel de Champions League, de FA Cup en zelfs de Premier League nog winnen."

Na de verloren Carling Cup finale tegen Tottenham, is Chelsea nog in drie tornooien actief. Morgenavond speelt het zijn terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Olympiakos en zondag komt Barnsley op bezoek voor de kwartfinale van de Engelse beker. In de competitie staat Chelsea nog zeven punten achter op leider Arsenal, maar de Blues tellen wel een match minder. 

Volgens de adoptiezoon van Arsenal-legende Ian Wright is alles nog mogelijk voor de Londenaren: "Zolang we blijven winnen en spelen als zaterdag op West Ham (0-4) kunnen we overal heel ver geraken. De tornooien die we niet winnen kunnen alleen maar voor ontgoocheling zorgen; de kern waarover coach Grant kan beschikken moet alles kunnen winnen," zegt de 26-jarige vleugelspeler.  

Met drie duels in tien dagen breekt er voor Chelsea een belangrijke week aan. "Voorlopig kijken we niet verder dan de volgende wedstrijd. Het belangrijkste is dat we ons nu kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties