Aalter Eendracht
Terjoden-Welle
Datum: 30/03/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 27
Aalter stuurt Terjoden puntenloos terug
Gentil Dossche
| 0 reacties
Aalter stuurt Terjoden puntenloos terug
Foto: © SC

Enigszins onverwacht maar niet onverdiend hield Aalter de drie punten in eigen huis. Thuisportier Davy Baudewijn neutraliseerde alle bezoekende aanvallen en de co-leiders moesten plooien.

De bezoekers namen de beste start met drie prima kansen op rij. Eerst zette Geoffrey Poppe zich door, bediende Tom De Smaele die op Davy Baudewijn trapte. Even later ging Poppe solo maar opnieuw lag Baudewijn in de weg. En nog was het festival Baudewijn niet voorbij. De doelman ranselde het leder na een corner heerlijk uit de winkelhaak. Aan de overkant leidde balverlies van Jeroen De Backer tot een kansje voor Careel die naast trapte. Kort voor het rustsignaal ontzette De Backer slecht waardoor Jens Danneels de thuisploeg op voorsprong kon trappen.
 
Na de pauze trapte De Croock over doel. Wat later speelde Dooremont te kort terug op Thierry De Jonge. Danneels ging voorbij De Jonge maar Nico Van Der Stockt was goed gevolgd. Het was slechts uitstel voor Aalter. Na een voorzet van Bart Poppe kopte Jens Danneels zijn tweede van de avond tegen de netten. Careel (natrappen) en Glenn Van Den Branden (dubbel geel) mochten vroeger de douches opzoeken.
 
Eendracht AalterDavy Baudewijn, Peter De Poorter, Frederik Arnauw, Bart Poppe, Hannes Sneppe, Tommy Careel, Steven De Croock, Wesley Roman (88’ Thomas Taveirne), Jens Danneels (80’ Kevin Wullaert), Kevin Baert, Thomas Arnauw. Res: Thomas De Baets, Dimitri Van De Veire
 
Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Glenn Van Den Branden, Gerdi De Meester, Yves Bellon (64’ Gregory De Mol), Jeroen De Backer (77’ Tom De Swaef), Geoffrey Poppe (46’ Wouter Schouppe), Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Werner Martens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Jens Spitael
doelpunten: 38’ & 74’ Jens Danneels (1-0 & 2-0)