Transfernieuws uit Lierse

Tom Martens
| 10 reacties
Transfernieuws uit Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse maakt werk van volgend seizoen. Enkele spelers verlaten de club, maar er komen natuurlijk ook nieuwe spelers.

Lierse is overduidelijk begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Mustapha Jarju, topschutter van Lierse met 15 doelpunten, verliet gisteren de club transfervrij. Ook Ernandes Bueno verliet de club, hij trok naar De Graafschap. Ook Jerome van der Zyl, Nico Vaesen en Tim Vleminckx verlaten de club, zij zijn einde contract.

Maar Lierse versterkte zich reeds met het jonge talent Stefan Nikolic, hij is een 18-jarige spits uit Montenegro en is een transfer voor de toekomst . Ook Julien Tshala speelt volgend seizoen in Lier, hij komt over van Namen.
 Lierse denkt ook aan Aliyu Datti, Nigeriaanse spits op overschot bij Bergen, en Christian Landu-Tubi, spits van Brussels. Die laatste heeft al ervaring in de 2de klasse, waar hij in het seizoen 2006/2007 13 doelpunten maakte bij KV Kortrijk.

Met Garry de Graef, Belgische linksachter die momenteel aan de slag is bij het Duitse Paderborn, wordt er gesproken. Lierse zal ook 5 topspelers uit de Thaise competitie volgen. De namen van Rocky Peeters en Sven Vermant worden ook genoemd. Momenteel zijn Neel de Ceulaer en Herman Helleputte aan het scouten in Egypte. Daar zullen de prestaties van Zamalek-spits Hassam Ossama nauwkeurig gevolgd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties