Virton strikt voormalige wereldkampioen

K M
| 1 reacties
Virton strikt voormalige wereldkampioen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Excelsior Virton heeft normaal gezien maandag een voormalige wereldkampioen in zijn rangen. Volgens de Waalse club zal Kevin Jacmot dan immers zijn handtekening onder een tweejarig contract zetten.

Jacmot komt over van Saint-Priest, een amateurploeg uit Frankrijk. De 22-jarige middenvelder kreeg echter wel zijn opleiding bij Olympique Lyon en speelde daarna nog voor de profploegen Bastia en Lyon-la-Duchère. Zijn grootste triomf behaalde Jacmot echter al op zijn zeventiende. Hij werd toen met de Franse nationale jeugdploeg voor -17jarigen wereldkampioen. Later zou hij nog eens wereldkampioen worden, maar dan voor de militaire selecties. Het was Christian Negouai, voormalige speler van Standard en Charleroi, die de speler introduceerde bij Virton.
 
Er was echter nog meer nieuws vanuit Virton. Gisterenavond speelde de tweedeklasser immers een oefenpartij tegen het Luxemburgse Dudelange. In die wedstrijd werden er twee spitsen getest, namelijk Yves Ngasseu van Couillet en Andrea Quagliatini die in het seizoen 2006-2007 in de Italiaanse derde klasse nog actief was voor Venezia. Tevens moet er komende week meer duidelijkheid komen omtrent het feit of Simon Carmignani al dan niet zijn contract verlengd bij Virton.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties