Ook Xavi, Iniesta en Puyol naar Oezbekistan

Nico Wieme
| 5 reacties
Ook Xavi, Iniesta en Puyol naar Oezbekistan
Foto: © SC

PFC Kuruvchi, de koploper in de Oezbeekse competitie, heeft grootse plannen. Naast het aantrekken van Samuel Eto’o, beweert de club dat ook enkele Spaanse internationals even naar Oezbekistan overvliegen om er een master class te geven aan de jeugd.

Dinsdag kon u op Voetbalkrant al lezen dat de ambitieuze Oezbeekse ploeg PFC Kuruvchi donderdag Samuel Eto’o als nieuwe speler zal voorstellen. De koploper uit Oezbekistan heeft echter nog meer verrassingen in petto.
 
De clubwebsite laat weten dat enkele andere spelers van FC Barcelona op 20 en 21 juli naar Oezbekistan komen afgezakt. De kersverse Europese kampioenen Xavi Hernandez (foto), Andres Iniesta en Carles Puyol zullen er aan jeugdspelers van de club uit Tasjkent een aantal master classes geven.
 
Kuruvchi wil met dit initiatief het voetbal in Oezbekistan stimuleren. De club beweert dat het contacten legde met managers van ’s werelds beste voetbalclubs. Kuruvchi zegt ook dat het een contract met FC Barcelona ondertekend heeft, waarin staat dat de Catalaanse club acht managers naar Tasjkent zal sturen om de club te helpen met een verdere professionele uitbouw.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties