Engelse pers looft Vincent Kompany

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Engelse pers looft Vincent Kompany
Foto: © SC

Manchester City-manager Mark Hughes sprak al lovende woorden over het debuut van Vincent Kompany. Ook de Britse pers is uiterst positief voor onze landgenoot.

“De grote Belg excelleerde bij zijn debuut. Hij speelde met autoriteit op het middenveld en toonde na het uitvallen van Richards zijn veelzijdigheid door over schakelen naar een rol als centrale verdediger.”
 
Daily Mirror
 
“De Belg, vorige week overgekomen van Hamburg voor 8,5 miljoen euro, paste meteen in de ploeg. Hij startte in de rol van verdedigende middenvelder, verhuisde naar de centrale defensie na het horror-incident met Micah Richards en oogde even zelfzeker in beide posities.”
 
The Sun
 
“Op het veld was alles positief, niet in het minst de prestatie van Vincent Kompany, die een geslaagd debuut kende op het middenveld voor hij switchte naar een plaats in de centrale defensie na de blessure van Richards.”
 
The Times
 
Enkele jaren geleden startte ook Emile Mpenza als een pijl uit de startblokken. Hij werd geloofd en geprezen, maar zijn sprookje was echter al snel voorbij. Veel nieuwe spelers maken een opvallend debuut in de Premier League, maar slagen er niet in om de hoge verwachtingen die volgen waar te maken. Aan Vincent Kompany om het tegendeel te bewijzen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties