Everton heeft Feyenoord-speler in de gaten

Everton heeft Feyenoord-speler in de gaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan De Guzman, speler van het Nederlandse Feyenoord Rotterdam, zou straks wel eens in de Premier League kunnen uitkomen. FC Everton heeft belangstelling voor de Nederlandse middenvelder met Canadese roots.

Eerder had de zaakwaarnemer van Jonathan De Guzman laten optekenen dat er nog geen concrete interesse was. "Het kan nog steeds. Vooral Engelse teams hebben er een handje van weg om spelers op het allerlaatste moment ergens weg te halen", liet Jan de Visser toen optekenen.

Het probleem voor De Guzman kan nog zijn dat hij niet genoeg internationale ervaring heeft. "De Guzman is natuurlijk nog geen A-international. Hij heeft het op de Olympische Spelen in Beijing niet onaardig gedaan, maar het is nog niet zo dat de clubs voor hem in de rij staan de drummen", aldus de Visser in de krant De Telegraaf.

De Guzman is al sinds zijn twaalfde levensjaar in Nederland. Hij doorliep de jeugdreeksen van Feyenoord en speelde ondertussen al meer dan negentig competitiewedstrijden in het A-elftal. Daarin kon hij ook al twintig keer scoren. Omdat De Guzman dit jaar zijn Nederlands paspoort verkreeg, is er al een obstakel minder voor een lucratieve transfer naar het buitenland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties