Terjoden-Welle
Appelterre-Eichem
Datum: 07/09/2008 17:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Sportpark Terjoden
Appelterre wint bij Terjoden-Welle
Gentil Dossche
| 0 reacties
Appelterre wint bij Terjoden-Welle
Foto: © SC

Voor het eerst in maar liefst veertien maanden heeft Terjoden-Welle nog eens kennis gemaakt met een thuisnederlaag. Al vroeg in de match keek de thuisploeg tegen een achterstand aan en kon deze nooit wegwerken.

Eendracht Appelterre tekende voor de eerste kans en die was meteen raak. Wim Vermeerschen devieerde een weggetrapte bal in het doel (5’). Terjoden-Welle reageerde via Gerdi De Meester. Hij zag zijn schot knap gestopt door Tim Hélin. Aan de overzijde viseerde Bart De Durpel de dwarsligger. De thuisploeg voerde de druk op met de rust in zicht maar kon niet scoren.
 
Na de pauze wijzigde het spelbeeld niet. Tom De Smaele zette Werner Marters voor doel. Opnieuw was Hélin bij de pinken. Twintig minuten voor tijd counterde Appelterre gevat. Steve Vandenbrande legde met een harde knal de eindstand vast. De thuisploeg drong nog aan en kreeg ook kansen, onder andere via Joeri De Baeremaeker. Bart De Durpel redde de fraaie kopbal op de lijn. Appelterre controleerde de match en counterde nog een keertje gevat. Bart Van Steenkiste kwam alleen voor Thierry De Jonge maar scoren lukte niet.
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Gerdi De Meester (66’ Joeri De Baeremaeker), Yves Bellon, Jeroen De Backer (60’ Glenn Van Den Branden), Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Wouter Schouppe, Gregory De Mol, Werner Martens (77’ John Ahorukomeye), Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Jens Spitael

Eendracht Appelterre: Tim Hélin, Davy Standaert, Maarten Moulart, Stefan Berth, Steve Vandenbrande, Robin Van Herreweghe, Bart Van Steenkiste, Jens Kiekens, Wim Vermeerschen, Jens Van De Maele (88’ Xavier Arnolis), Bart De Durpel (83’Nico Van Den Borre). Res:
Yannick Aerts, Timothy Cobbaert
Doelpunten: 05’ Wim Vermeerschen (0-1); 69’ Steve Vandenbrande (0-2)