Veerle - Wiekevorst    2 - 2

VV Schoor -Immer Voort       0 - 7

Zammel -St. Dimpna    2 – 2

Doelpuntenkermis:

Vooral in de D-reeks werd er flink gescoord afgelopen weekend, maar in vierde C vielen er negen doelpunten tijdens Zandhoven – Dosko. Aan de rust stond het 1-1. Hapers bracht de bezoekers op voorsprong, maar Verhoeven scoorde dan weer tegen zijn eigen ploeg. Na rust zette Van Hoof de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar Cornelis maakte gelijk en wat later scoorde Dosko vanop de stip via Litsenborg. Heremans kon nu voor Zandhoven gelijkmaken, maar het mocht niet baten. In de laatste tien minuten scoorden Hapers en Van Breda nog. Heremans zorgde nog even voor spanning, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Drie doelpunten of meer:

Pouwels scoorde afgelopen weekend drie maal tegen Mortsel voor Olympic. Hij deed dat een maal vanop de stip. Olympic won in de A-reeks met 0-8. Ook Kenens scoorde drie doelpunten. Hij loodste Pulle zo naar een 5-2-zege tegen Noordstar.

Nieuws 4A :
Boechout:

-Boechout keek na een halfuur tegen een 0-3-achterstand aan tegen Turk Sport. Toch werd het nog 3-3.

Antuerpia:

-Antuerpia heeft nog een punten. Het verloor afgelopen weekend met 0-5 van SK Donk. Bovendien kreeg Pinheiro rood.

VE Stabroek:

-Na vier speeldagen heeft VES nog geen punt verzameld. Het klom tegen Luchtbalboys na 75 minuten spelen op 2-0, maar verloor uiteindelijk nog met 2-3. Bart Van Wolvelaer, die ook in de derby tegen Putte scoorde, had de score geopend.

Putte:

-Putte heeft tien punten na vier matchen en maakte al negentien goals. Ook tegen Jong Merksem (1-5) was het weer prijs. Afgelopen woensdag werd de derby in Stabroek trouwens gewonnen met ‘slechts’ 1-2.

Lint:

-Wijckmans scoorde net na rust de 0-1 tegen Ex Essen. Hij kreeg na een uur echter ook rood bij een 0-2-stand. Het werd uiteindelijk nog 2-2.

Turk Sport:

-Turk Sport gaf een 0-3-voorsprong in Boechout nog uit handen. Het werd 3-3.

Burcht:

-De Bruyckere scoorde op bezoek bij Olympic Essen na een halfuur de openingsgoal. Hij werd in de slotfase ook uitgesloten. Burcht verloor met 2-1.

Luchtbalboys:

-Luchtbalboys won met 2-3 in Stabroek. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg nog op 2-0, maar via goals van Mouafak en Vaerewijck sleepten de bezoekers er toch nog de drie punten uit.

Olympic:

-Olympic is dankzij een vlotte zege in Mortsel alleen leider met het maximum van de punten.

Nieuws 4B:
Bevel:
-Dankzij een late goal van Bobouh won de thuisploeg met 2-1 van Sint Amands.

Puurs:

-Dankzij een goal diep in blessuretijd van De Wachter werd er nog een punt gepakt tegen Heindonk.

SK Berlaar:

-Berlaar is na vier matchen een van de twee leiders met het maximum van de punten. Afgelopen weekend ging het winnen tegen Emblem, 5-1. Dimitri De Rijck kreeg wel een rode kaart.

Blaasveld:

-Blaasveld won met 3-1 van Elzestraat en is samen met Berlaar leider.

Heindonk:

-Heindonk scoorde via Van den Brande een kwartier voor tijd tegen Puurs. Diep in blessuretijd viel de gelijkmaker echter nog.

Nieuws 4C:
Molenkring:

-Molenkring won een doelpuntenrijke wedstrijd tegen Grobbendonk. Een kwartier voor tijd scoorde Lachie de 4-3.

Nieuws 4D:
Oosterlo:

-Oosterlo verloor met 6-2 bij Olmen en staat met nul punten op de laatste plaats.

Immer Voort:

-Immer Voort haalde uit op het veld van Schoor (0-7) en staat op de tweede plaats.

Punt:

-Punt staat met tien punten na vier matchen alleen aan de leiding. Het won voor het eerst dit seizoen wel niet. Op het veld van Alberta werd het 0-0.