Feyenoord onderuit, Milan wint makkelijk

viki meeuwis
| 3 reacties

Vandaag werd er in de UEFA Beker de heenwedstrijd in de eerste kwalificatieronde gespeeld. Zowel Club Brugge als Standard moesten uit bij respectievelijk Young Boys Bern en Everton.

De wedstrijd tussen EvertonStandard eindigde op een 2-2 gelijkspel. In deze spannende wedstrijd kwamen de Rouches op voorsprong na een goal van Mbokani in de tiende minuut. Tien minuten later kon Yakubu de gelijkmaker scoren. Op het half uur maakte Yobo een owngoal waardoor Standard weer aan de leiding ging. Castillo zette de Rouches luttele minuten later weer met de voeten op de grond. Een uitgebreid verslag volgt later.

Feyenoord ontving de Zweedse competitieleider Kalmar in De Kuip en kende de grootste moeite met de stug verdedigende Zweedse ploeg. Met nog twintig minuten te gaan kon Viktor Elm het enige doelpunt van de wedstrijd scoren waardoor de Zweden deze wedstrijd wonnen.

AC Milan speelde thuis tegen Zurich. De Italianen wonnen de match makkelijk  met 3-1. Toch zou het tot net voor de rust duren voor het eerste doelpunt viel via Jankulovski. Tien minuten na de rust kon Pato de voorsprong voor Milan vergroten. Borriello kon iets later de 3-0 binnenwerken. Zurich was eraan voor de moeite. De Zweed Dusan Djuric kon uiteindelijk de eerredder binnewerken voor de Zwiterse ploeg.