PSV wil Larsson voor een half jaar

Mathias Dumarey
| 1 reacties
PSV wil Larsson voor een half jaar

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven hoopt nog een opmerkelijke transfer te realiseren. De Nederlandse landskampioen hoopt namelijk om de Zweed Henrik Larsson voor een half jaar te contracteren.

Henrik Larsson speelt momenteel in eigen land bij Helsingborgs IF. Daar loop zijn contract af op het einde van november. PSV Eindhoven zou volgens de krant Brabants Dagblad graag de 37-jarige spits voor een half jaar inlijven.

Voor de Nederlandse krant is het onduidelijk of de transfer te realiseren valt voor 1 januari wanneer de internationale transfermarkt weer voor een maand opent. De reglementen van de verschillende internationale voetbalbonden zullen moeten uitwijzen of het eventueel mogelijk is dat Larsson al vroeger in het shirt van PSV kan aantreden. Indien niet, speelt Larsson pas na 1 januari zijn eerste match voor het team van Huub Stevens.

PSV zou de oud-speler van FC Barcelona, Celtic Glasgow en Manchester United graag vastleggen voor een half seizoen. PSV hoopt ook nog steeds op de komst van de jonge Turkse belofte Mevlüt Erdinç die momenteel uitkomt voor de Franse topklasser FC Sochaux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties