Shakhtar Donetsk lonkt naar Juande Ramos

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Shakhtar Donetsk lonkt naar Juande Ramos
Foto: © SC

Juande Ramos werd gisteren ontslagen als coach van Tottenham Hotspur. Lang lijkt de Spanjaard niet zonder werk te zullen zitten want de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk lonkt naar hem.

Twee weken geleden al zou Shakhtar Donetsk zich in Londen gemeld hebben om Juande Ramos over te nemen als coach. Dat meldt de Spaanse sportkrant Marca. Ramos had echter nog een meerjarig contract lopen op White Hart Lane en de afkoopsom zou te hoog oplopen. Ramos is voor de oranjehemden uit Oekraïne de ideale opvolger voor de huidige coach Mircea Lucescu die aan zijn laatste weken lijkt bezig te zijn in Donetsk.

Shakhtar speelt een slecht seizoen. Het staat al vijftien punten achter op koploper Dynamo Kiev. De club telt ook tien punten achterstand op stadsgenoot Metallurg Donetsk. Ook in de Champions League loopt het niet vlotjes. De club zal tevreden moeten zijn met een derde plaats in de groep want het verloor afgelopen week thuis van Sporting Lissabon. FC Basel is in die groep het zwakke broertje dat Shakhtar niet hoeft te vrezen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oekraïense Premier League

Nieuwste reacties