Enkel de sneeuw kan Eeklo afstoppen

Gentil Dossche
| 1 reacties

Na minder dan een uur spelen had Eeklo een riante voorsprong opgebouwd bij Terjoden-Welle. De weergoden hadden echter het laatste woord en de wedstrijd werd afgebroken.

Topschutter Jan Engels stak als eerste het vuur aan de lont maar Gregory De Mol gaf direct lik op stuk. Nog voor de rust kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong.
De tweede helft was amper 10 minuten oud toen de thuisploeg knock-out werd geslagen. Toch ging het bezoekende feestje niet door want na 67 minuten mocht iedereen naar de kleedkamers. De hevige sneeuwval verhinderde dat er nog kon worden gespeeld. Hoogstwaarschijnlijk wordt deze wedstrijd op 28 december herspeeld.

SK Terjoden-Welle: Jens Spittael, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Wouter Schouppe, Gregory De Mol, Tom De Smaele, Tom De Swaef, Werner Martens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Glenn De Backer, Gerdi De Meester, Jelle De Roeck, Stephen Malfroid

KFC Eeklo: Bjorn Van Avermaet, Kurt De Decker, Frederiek Van Boven, Willem Buelens, Joren Hebberecht, Steven De Maesschalck, Jan Engels, Steven De Croock, Kjell De Cock, Jochen De Palmenaer, Eli Van Hamme. Res: Glenn Moeraert, Bartel De Clerck, Kristof Van De Velde, Gerrit Longueville

Scoreverloop (dat evenwel wegvalt gezien het stopzetten van de match): 20’ Engels 0-1; 21’ De Mol 1-1; 40’ De Maesschalck 1-2; 50’ De Cock 1-3; 56’ De Croock 1-4