Heerenveen denkt aan Gent-killer Ingelsten
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 1 reacties
Heerenveen denkt aan Gent-killer Ingelsten

Heerenveen trok onlangs Viktor Elm aan, maar mogelijk komt straks ook een tweede speler van Kalmar over naar Friesland. Het team van coach Trond Sollied wil namelijk ook Patrick Ingelsten naar Nederland halen.

De naam Ingelsten doet bij velen wellicht een belletje rinkelen en dat is niet onlogisch, de 26-jarige sluipschutter scoorde namelijk vier doelpunten in de dubbele UEFA Cup-confrontatie tussen Kalmar en AA Gent. Dat is uiteraard niet onopgemerkt gebleven, zo kon de aanvaller eind september nog rekenen op de belangstelling van onder andere Anderlecht. 

Het lijkt echter Heerenveen te worden dat de spits zal binnenhalen. De Nederlandse club heeft volgens de Zweedse media een bod van 800.000 euro uitgebracht bij Kalmar. Dat bedrag is echter onvoldoende voor de Zweedse topclub, die anderhalf miljoen wil voor de aanvaller. Volgende week zullen Heerenveen en Kalmar opnieuw rond de tafel gaan zitten. 

Viktor Elm maakt zeker de overstap van Kalmar naar Heerenveen. De Zweedse middenvelder stond eind september eveneens in de belangstelling van Anderlecht, maar hij koos intussen dus voor een avontuur in de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties