Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Frans Groeninckstadion
Voorde en Vrasene delen terecht de punten
Gentil Dossche

Wedstrijd met twee gezichten waarin elke ploeg één helft voor zijn rekening nam. Voorde verzuimde de bezoekers definitief uit te tellen en dat brak nadien zuur op.

De thuisploeg nam de eerste helft volledig voor zijn rekening en kwam aan het kwartier op voorsprong via Verhoeven. Doelman De Grave kon zijn ploeg nog enigszins in de wedstrijd houden maar tegen de treffer van De Durpel had hij geen verhaal.

Vrasene kwam het felst uit de kleedkamers en Janssens vlamde de aansluitingstreffer binnen. Van op de stip zorgde Asselman opnieuw voor een dubbele thuisbonus. De bezoekers gaven zich echter niet gewonnen. Ben Ayad en Perez sleepten alsnog een gelijkspel uit de brand.

Sporen zal deze spannende wedstrijd zeker nalaten. Immers, niet minder dan 3 rode en 7 gele kaarten kwamen in het boekje van de uitstekende spelleider terecht.

SV Voorde: De Jonge, Van Hecke, Verhoeven Delbecque, Leirens, Evrard, Van Herreweghe, Stevens (70’ Van Der Beck), Asselman (83’ Vernaillen), De Durpel, Borremans.

FC Vrasene: De Grave, Maes, De Breucker, Janssens, Perez, Vyaene, Ben Ayad, Van Lokeren, Badi, De Roover, De Ryck.

Doelpunten: 16’ Verhoeven 1-0, 38’ De Durpel 2-0, 49’ Janssens 2-1, 59’ Asselman 3-1, 79’ Ben Ayad 3-2, 86’ Perez 3-3.

Gele kaarten: Stevens, Borremans, De Grave, De Breucker, Vyaene, Badi, De Roover.

Rode kaarten: 60’ De Durpel en Janssens, 67’ Van Lokeren (tweemaal geel).