Appelterre-Eichem
Lebbeke KSK
Datum: 07/12/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
SK Lebbeke de boot in bij Appelterre
Gentil Dossche
| 0 reacties
SK Lebbeke de boot in bij Appelterre
Foto: © SC

Als je in de hoek staat waar de klappen vallen gaat echt alles tegen. Een fel betwistte strafschop gaf de bezoekers de doodssteek.

De thuisploeg nam het eerste initiatief maar echt doelgevaar leverde dat niet op. Aan het kwartier knalde Schiettecatte een fel aangevochten strafschop onhoudbaar binnen. Van den Borre kon de voorsprong van Appelterre niet verder uitbouwen. Kort voor de koffie kreeg Van der Bruggen de gelijkmaker niet op het bord.
 
Lebbeke kwam het felst uit de kleedkamers maar noch Van Beveren, Haelterman, Evens, Bousba, Vertongen of Van Driessche konden Helin vloeren. Toen Van Herreweghe uithaalde leek de wedstrijd gespeeld maar de lat stond in de weg. De onmondige bezoekers zakken meteen naar de voorlaatste plaats in de rangschikking.
 
E. Appelterre: Helin, Standaert, Moulart, Meuleman, Van Den Brande (74’ Vermeersch), De Glas (89’ Baert), Kiekens, Vermeerschen, Van Den Borre, Berth, Schiettecatte (59’ Van Herreweghe).
 
SK Lebbeke: Berckmoes, Van Beveren, Blommaert, Van Laere, Haelterman, Evens, Vermeir (68’ Bousba), Van Damme (79’ Van Hooimissen), Van Der Bruggen, Vertongen,  Van Driessche.
Doelpunt: 17’ Schiettecatte 1-0
 
Geel: Van Beveren en Van Laere.