Maaroufi probeert Grenoble te overtuigen

Maaroufi probeert Grenoble te overtuigen
Foto: © SC

Ibrahim Maaroufi probeert dezer dagen een contract bij de Franse eersteklasser Grenoble Foot te versieren. De nummer elf van de Ligue 1 is momenteel op mini-stage in La Grande Motte. Maaroufi is voorlopig nog eigendom van Internazionale.

Ibrahim Maaroufi is een geboren Belg met Marokkaanse roots. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij PSV Eindhoven, maar daar werd de jongeling weggeplukt door Inter. In de Italiaanse modestad kon Maaroufi niet doorbreken en hij verhuisde terug naar Nederland om er op huurbasis voor FC Twente te voetballen. Door blessureleed kwam hij ook daar niet vaak aan de bak.

FC Twente huurt Ibrahim Maaroufi in principe nog tot komende zomer. Fred Rutten, de trainer vorig jaar, en de huidige oefenmeester, Steve McClaren, deden haast geen beroep op hem. De middenvelder staat bij Inter nog onder contract tot de zomer van 2011. Maaroufi speelde in het verleden interlands voor Belgische en Marokkaanse jeugdploegen, maar hij heeft al te kennen gegeven dat zijn voorkeur nu uitgaat naar Marokko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties