Jong Lede
Vrasene
Datum: 18/01/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Gemeentelijke Sportterrein Lede
Vrasene zet Jong Lede een pad in de korf
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene zet Jong Lede een pad in de korf
Foto: © SC

Enigszins onverwacht maar niet onverdiend heeft FC Vrasene de co-leider het nakijken gegeven. Pech en het doelhout hielden Jong Lede van enkele doelpunten.

De thuisploeg begon het sterkst aan de wedstrijd. Tot twee keer toe trof Steven Brantegem het doelhout en dat brak nadien zuur op. Een bedrijvige Bram De Roover verspeelde een mooie kans in de modder. Toen Ahmed Ben Ayad hem diep stuurde kende Bram De Roover geen genade. Lede reageerde maar Kevin Trienpont liet de gelijkmaker liggen.
 
De thuisploeg nam het initiatief na de pauze maar open doelkansen leverde dat niet op. Bij de bezoekers liet Ben Ayad een unieke gelegenheid aan zich voorbijgaan. Kevin De Coen, Bert Souffriau en Jonas Droessaert konden hun pogingen niet verzilveren. Toen Kevin Perez van op afstand de voorsprong verdubbelde was Jong Lede helemaal uitgeteld.
 
J. Lede: Heiremans, Heuvinck, Heyndrickx, De Grauwe, Droessaert, De Saedelaere, Trienpont, Brantegem, De Coen, Govaert, Van Caelenberg (69’ Souffriau).
 
H. Vrasene: De Grave, De Breucker, Schelfhaut, Van Elst, Perez, Vyaene (91’ Marcello), Ben Ayad, Van Lokeren (88’ Bordui), De Roover, De Ryck en Vergauwen.
 
Doelpunten: 20’ De Roover 0-1; 88’ Perez 0-2
 
Gele kaart: Vyaene.