'Biseswar kan naar Benfica Lissabon'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Biseswar kan naar Benfica Lissabon'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Biseswar wil zijn aflopend contract bij Feyenoord Rotterdam niet verlengen. Hij kan ondertussen al op flink wat belangstelling rekenen. Ook het Portugese Benfica Lissabon is één van de gegadigden. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Diego Biseswar mag de toekomst rooskleurig tegemoet zien. Dat was begin dit seizoen nog anders. De jonge flankaanvaller werd de voorbije seizoenen uitgeleend aan Heracles Almelo en De Graafschap en kon daar nooit echt imponeren. Begin dit seizoen werd hij teruggezet naar het tweede elftal van Feyenoord Rotterdam met het nieuws dat hij moest vertrekken. Een stage bij Sheffield United draaide op niets uit.

Omdat Feyenoord af te rekenen had met tal van blessures, kreeg Biseswar opnieuw een kans in het eerste elftal en die greep hij met beide handen. Zijn aflopende contract verlengen, wil hij echter niet en daar speelt het vertrek van Gertjan Verbeek als trainer een grote rol in. Hij was het die opnieuw vertrouwen toonde in Biseswar. Feyenoord probeert alsnog het jeugdproduct te overtuigen zijn contract te verlengen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties