Voorde klopt Evergem in de slotminuten

Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde klopt Evergem in de slotminuten
Foto: © SC

In een wedstrijd die niet mocht worden verloren keek Voorde al snel tegen een achterstand aan. Nog voor de rust kwam de thuisploeg gelijk en in tegen het einde werd de buit helemaal binnengehaald.

Evergem bleek sneller wakker dan Voorde en Erkoc verlengde een inworp van Renson tegen de netten. Hetzelfde duo bleef de thuisploeg onder druk zetten maar De Jonge gaf geen krimp. Pas na het halfuur versierde Voorde een echte kans en meteen was het ook raak via De Durpel. Glenn Baert hield de thuisploeg zelfs van een voorsprong. Aan de overzijde was De Jonge attent op een lobbal van Erkoc.
Ook na de rust mocht de thuisportier zich tonen op een kopbal van Baeten. Leirens haalde eerst een vlam van Thienpondt van de lijn. In de slotfase devieerde hij een voorzet van Evrard in de bezoekende kooi.
 
SV Voorde: De Jonge, Van Damme, Van Hecke, Delbecque, Leirens, Evrard, Van Herreweghe (75’ Verspeten), Asselman (93’ Van Der Beck), De Durpel (91’ Verhoeven), Borremans en Elinckx.
 
Evergem Center: Baert, Van Hyfte, Baeten, Van Den Berghe, De Leeuw (82’ Boucheta), Koudjou (60’ Thienpondt), Renson, Paerewijck, Erkoç, Van Rumst en Verdegem.
 
Doelpunten: 4’ Erkoç 0-1, 34’ De Durpel 1-1 en 89’ Leirens 2-1.
 
Gele kaart: De Durpel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties