Hoefkens: "Het was een schande"

Kevin Van Cutsem
| 8 reacties
Hoefkens: "Het was een schande"
Foto: © SC

Door de afwezigheid van Gianni Zuiverloon krijgt landgenoot Carl Hoefkens opnieuw zijn kans bij West Brom. Maar de verdediger stapte zaterdag na het verlies tegen Newcastle gefrustreerd van het veld. “Het was een schande.”

In de drie thuismatchen waarin Hoefkens aan de aftrap stond, werd twee maal gewonnen. De rechtsback had gehoopt die goede statistieken zaterdag tegen concurrentdaler Newcastle verder te zetten, maar dat pakte anders uit. West Brom verloor de belangrijke wedstrijd immers met 3-2. “Ik ben blij dat ik nog eens mocht meespelen, en ik kan niet klagen over de punten die we al verzameld hebben in de wedstrijden waarin ik meespeelde. Maar er waren wedstrijden, zoals die tegen Newcastle, waarvan ik meer verwacht. Tegen zulke ploegen moeten we gewoon winnen. Het was een schande”, foetert Hoefkens op de clubsite.
 
“Ik was ontgoocheld omdat we verloren hadden, maar ik was nog meer ontgoocheld dat we zulke domme tegendoelpunten hebben geslikt. Het waren geen positionele maar allemaal individuele fouten. Als je die er niet uitkrijgt, kan je geen wedstrijden winnen.”
 
Hoefkens vindt het normaal dat hij buiten de selectie van Vandereycken is gevallen. “Ik speelde te weinig om in aanmerking te komen. Bij de vorige twee interlands heb ik verstek moeten geven door blessures. Dit is een ideale gelegenheid voor de jongeren om zich nu te tonen. Maar wees gerust, ik krijg mijn kans nog.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties