Kemzeke
Bellem SK
Datum: 01/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Kriekepitte
Ook Kemzeke kan Bellem niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook Kemzeke kan Bellem niet afstoppen
Foto: © SC

Klauwaerts Kemzeke zit duidelijk in een mindere periode. Voor de derde keer op rij bleven de Waaslanders met lege handen achter. Bellem is ondertussen al 9 weken ongeslagen.

Dat geconcentreerd aanvallen nog steeds loont werd door Bellem opnieuw bewezen. Feys bediende Steven Foket die zich goed vrij draaide en Vleeschouwer was kansloos. Slechts een paar tellen later was het bijna over en uit voor de thuisploeg. Van de Voorde omzeilde de thuisportier en Feys devieerde de bal op de paal. Kemzeke kon daar voorlopig weinig tegenover stellen. Nog voor het halfuur dribbelde Boydens zich vrij maar Vleeschouwer hield zijn ploeg in de running. Net voor de rust moest de thuisdoelman plat op een schot van Van de Voorde.
 
Na de koffie nam Kemzeke het initiatief maar echte kansen bleven achterwege. Bellem counterde en Silverans moest een schot van Devriese van de lijn halen. Een kopbal van De Wilde miste de goede richting. In blessuretijd zette Kemzeke alles op alles en Vleeschouwer ging mee op een corner. Van Hee profiteerde van de situatie en legde de eindcijfers vast.
 
Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, De Wit, Peirsman, Ben Omar, Saman (6’ Blommaert), Silverans, Amesian, De Wilde, Van Lierop (76’ Windhey), Janssens, Dhondt.
 
Bellem: Brondeel, Bral, Mouton, Devriese, Lootens, Van Nevel (65’ Van Hee), Feys, Wouter Foket, Van de Voorde (83’ Steyaert), Boydens, Steven Foket (69’ D’hoedt).
 
Doelpunten: 12’ Steven Foket 0-1; 92’ Van Hee 0-2.
 
Geel: Amesian, De Wilde, Van Nevel, Janssens, Ben Omar, Dhondt.