Hughes: "City wint Uefa Cup"

mathieu goedefroy
| 8 reacties
Hughes: "City wint Uefa Cup"
Foto: © SC

Hoewel vanavond 3-1 verlies tegen Hamburg rechtgezet zal moeten worden, leeft Manchester Citytrainer Mark Hughes met vertrouwen. De Welshman gelooft dat zijn ploeg voldoende kwaliteit bezit om de Uefa-beker te winnen.

Een zware opdracht vanavond voor de club uit Manchester. In het eigen City of Manchester Stadium nemen The Citizens het voor de tweede keer op tegen zevenvoudig Duits kampioen Hamburger SV. Om door te gaan moet het team van trainer Mark Hughes (foto) een 3-1-nederlaag rechtzetten. 

Op de website van het PFA geeft de voormalige bondscoach van Wales alvast blijk van vertrouwen: "Natuurlijk willen we allemaal die beker in Manchester zien te krijgen. Al jaren ijvert de club om nog eens nieuw zilverwerk te kunnen opblinken. Het zou een prachtprestatie zijn als dat dit jaar zou lukken. Sommigen zouden misschien verbaasd zijn, maar uiteindelijk is die beker ons doel. We hebben steeds met veel respect naar het toernooi opgekeken."

Verdediger Nedum Onuoha (foto) bevestigt de woorden van zijn trainer: "Ik voel veel zelfvertrouwen in de spelersgroep. Bovendien kunnen we thuis altijd ietsje meer. Iedereen weet wat er gedaan moet worden tegen Hamburg en hopelijk gebeurt dat ook."

Onuoha vervolgt: "We speelden dit seizoen al veel wedstrijden, maar van vermoeidheid kan geen sprake zijn. Ik geniet van elke minuut. We barsten allemaal van ambitie. Bovendien zijn we met de huidige conditietrainingen voorbereid op meer wedstrijden." (NW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties