Czerniatynski: 'Dit is het leven van een coach'

Czerniatynski: 'Dit is het leven van een coach'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alex Czerniatynski (foto), gisteren nog de laan uitgestuurd bij tweedeklasser SK Beveren, ligt niet echt wakker van zijn ontslag. Hij vat het erg filosofisch op: "Dit is nu eenmaal het leven van een trainer", liet hij optekenen in GvA.

"Je weet gewoon dat je als trainer bij een club een overgangsfiguur bent. Ik kan mezelf ook maar weinig verwijten", relativeert Alex Czerniatynski zijn ontslag als trainer van SK Beveren. "Ik heb echt alles geprobeerd om de situatie recht te trekken, maar het is gewoon niet gelukt."

Czerniatynski vraagt zich wel nog één ding af. "Hoe is het in godsnaam met deze spelersgroep zover kunnen komen? Ik hoop nu zo snel mogelijk een andere club te vinden. Ik kan gewoon niet leven zonder voetbal. Ik heb de geruchten ook gehoord over Antwerp, maar ik weet niet wie dat verzonnen heeft. Ik heb op dit moment nog geen contact gehad met die mensen. Ik had een contract bij Beveren en dan ga ik mezelf, in tegenstelling tot andere coaches, niet bij andere teams verkopen", besluit de ex-speler van Antwerp, KV Mechelen en Anderlecht. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties