Werder en Diego razend op De Bleeckere

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Werder en Diego razend op De Bleeckere
Foto: © SC

Werder Bremen is razend op Frank De Bleeckere, die donderdag een gele kaart gaf aan Diego in de partij tegen Hamburg (2-3 voor Werder). De 24-jarige Braziliaan mist daardoor de finale van de UEFA Cup.

“Die gele kaart is een schande”, reageert sportief directeur Klaus Allofs. “Diego werd heel de wedstrijd geprovoceerd. Het is niet goed dat zo’n speler de finale moet missen.” Diego: “Ik ben heel triest want ik heb niets mispeuterd.”

De Bleeckere wenst niet terug te komen op het voorval. “De UEFA verbiedt ons om in te gaan op concrete fases”, zegt onze landgenoot aan Sporza. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik van beide teams respect heb gekregen en dat ik heel blij ben dat het allemaal goed is afgelopen. Zo’n halve finale is meestal zwaarder dan een finale zelf.”

Champions League

Op 27 mei staat De Bleeckere misschien in het Olympisch Stadion van Rome voor de finale van de Champions League. “Het is tof om bij de grote kandidaten te zijn, maar verder wil ik er niet meer op reageren. Sinds donderdag heb ik het zelf niet meer in de hand.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties