Jan Koller moet het vaderland redden

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Jan Koller moet het vaderland redden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Koller (foto) nam na het mislukte EK in Zwitserland en Oostenrijk afscheid van de nationale ploeg van Tsjechië. De boomlange spits besloot nu om toch terug te keren 'om het vaderland te redden'.

Jan Koller kreeg de vraag om terug te keren van de Tsjechische bondscoach Ivan Hasek. De ex-aanvaller van Sporting Lokeren en RSC Anderlecht zal er vanavond tegen België nog niet bij zijn, maar wel volgende maand als er weer WK-kwalificatiewedstrijden op het programma staan. Koller speelt momenteel voor het Russische Krylya Sovetov Samara.

Tsjechië staat op een teleurstellende vierde plaats in zijn kwalificatiegroep en dreigt het WK van volgend jaar in Zuid-Afrika te mislopen. Slovakije, Polen en Noord-Ierland staan er momenteel een stuk beter voor. "Ik wil mijn land uit de crisissituatie halen. Ik heb een goede band met de nieuwe bondscoach Hasek en wil hem steunen. Ik had er tegen België al bij kunnen zijn maar dat zag mijn club niet zitten. Ik kom net terug uit een blessure en we hebben een loodzwaar programma", aldus Koller in HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties