Grindheim en Sollied spraken niet dezelfde taal

Grindheim en Sollied spraken niet dezelfde taal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren werd Trond Sollied ontslagen bij de Friese club Heerenveen. De Noor moest opstappen wegens te grote meningsverschillen op het vlak van de sportieve invulling.

Eerder liet landgenoot Tarik Elyounoussi al in de Noorse media optekenen dat hij geen traan zal laten om het vertrek van Sollied.

Vandaag liet zijn ploegmaat bij Heerenveen, Christian Grindheim, in de Noorse media een gelijkaardige uitspraak optekenen.

“Ik was wel een beetje verrast toen ik van het ontslag hoorde maar ik kan wel verstaan dat men met de resultaten niet tevreden was”, aldus Grindheim.

Hoewel het landgenoten zijn, hadden beiden niet veel contact buiten het trainingsveld. “Dat is inderdaad zo, ik had niet echt veel contact met hem buiten het veld, slechts af en toe. Ik ben tenslotte bij Heerenveen om mijn job te doen, niet om mijn sociale vaardigheden bij te schaven”, grapte de jonge Noor.

Grindheim bevestigde dat de gezamelijke Noorse achtergrond dus niet niet geleid tot een nauwe band tussen de landgenoten. “Nee bovendien was de taal op het veld ook het Engels”, aldus Grindheim met een kwinkslag.

De Noorse middenvelder is momenteel in Oslo ter voorbereiding van de interland tegen IJsland komende zaterdag. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties