Maradona gaat Argentijns elftal 'opkuisen'

Maradona gaat Argentijns elftal 'opkuisen'
Foto: © SC

Diego Armando Maradona (foto), de bondscoach van Argentinië, is van plan om zijn selectie wat 'op te kuisen' naar aanleiding van de recente slechte resultaten in de WK-kwalificatie. Volgens de krant Olé zouden vooral de 'Europeanen' het moeten ontgelden.

Diego Maradona zou momenteel in Europa zijn om een aantal spelers te melden dat ze er niet moeten op rekenen dat ze zullen opgeroepen voor de resterende laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden van Argentinië tegen Peru en Uruguay. Het zou gaan om Gabriel Heinze, Fernando Gago, Javier Zanetti, Maxi Rodriguez, Lisandro Lopez en Diego Milito. Maradona kan uiteraard niet om Lionel Messi heen en rekent ook nog op Sergio Agüero en Javier Mascherano.

De drie laatstgenoemden kunnen evenwel rekenen op een bezoekje van Maradona want die wil heel graag weten waarom ze renderen bij hun club maar er bij de nationale ploeg niet veel van bakken. Maradona gaat ook nog op bezoek bij Gonzalo Higuaín, de topschutter van Real Madrid in het vorige seizoen. Higuaín speelde nog maar één interland voor de Argentijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties