Wanderson grof wild op de transfermarkt

De Nijs Michael
| 1 reacties
Wanderson grof wild op de transfermarkt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Wanderson maakt momenteel nog het mooie weer bij GAIS, maar de kans dat hij daar ook volgend seizoen speelt, is bijzonder klein. De Zweedse topschutter is namelijk grof wild op de transfermarkt.

Wanderson werd de voorbije weken al in verband gebracht met enkele Europese topclubs. Zo zou Chelsea de 23-jarige aanvaller willen aantrekken. Daarnaast worden ook Sporting Lissabon, Werder Bremen, AZ, Feyenoord en Heerenveen aan de spits gelinkt.

"We hebben de gesprekken met de geïnteresseerde partijen geopend", bevestigt technisch directeur Tony Persson van GAIS tegenover Göteborgs-Posten. "Om welke clubs het gaat, kan ik niet zeggen. We zijn bereid Wanderson bij een bod van drie miljoen euro te laten vertrekken."

"Ik was echt blij toen ik hoorde dat Chelsea mij kwam bekijken", steekt Wanderson, die dit seizoen achttien keer raak trof, zijn voorkeur niet onder stoelen of banken. "Chelsea is een club waar ik enorm graag voor zou willen spelen. Het zou fantastisch zijn om een transfer naar Chelsea te maken"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties