Lovendegem geeft Aalter het nakijken

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem geeft Aalter het nakijken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De opmars van Lovendegem lijkt nog amper te stuiten. Een gehandicapt Aalter was dan ook een maatje te licht.

Aalter probeerde de match in handen te nemen maar moest opletten voor een snel counterend Lovendegem. Delaere kon zich enkele keren in de kijker spelen. Aan het kwartier was de thuisgoalie toch geklopt. Kesikbas bediende Sarpong en die kopte binnen. Korte tijd later had Sarpong een tweede doelpunt aan de voet maar viseerde de paal. Aalter slaagde er niet in echt te dreigen en Lovendegem bleef constant voor gevaar zorgen. Kesikbas trok terug op avontuur, vond Martens en Delaere mocht zich opnieuw omdraaien. Op slag van rust moest Thomas Arnauw zijn doelman bijspringen op een dreiging van Martens.

Na de pauze ging Aalter op zoek naar de aansluiting. Wullaert omspeelde De Paepe maar de bezoekende verdediging ruimde op. Even na het uur mochten de boeken definitief toe. Kesikbas speelde de thuisverdediging op een hoopje en Hennebert rondde af. In de slotfase was De Paepe attent bij een vrijschop van Sneppe.

KVE Aalter: Delaere, De Poorter, Busschaert (76’ Sucaet), F. Arnauw, Sneppe, Cools, Wullaert (65’ Van de Veire), Lootens (57’ Marginet), Van Kerrebroeck, Vandenbroecke, T. Arnauw.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers, Degrande (72’ Bouchaala), Kesikbas, Cuzet (72’ Verbelen), Martens, Hennebert, Sucaet, Sarpong.

Doelpunten: 13’ Sarpong 0-1; 40’ Martens 0-2; 68’ Hennebert 0-3.

Geel: Cuzet

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties