Voorde SV
Kemzeke
Datum: 15/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Frans Groeninckstadion
Voorde stuurt Kemzeke puntenloos huiswaarts
Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde stuurt Kemzeke puntenloos huiswaarts
Foto: © SC

Weinig opwinding in een toch niet belangloze wedstrijd. De onmondige bezoekers hadden wel iets meer balbezit maar echte kansen leverde dat niet op.

De match kwam pas na een lange studieronde op gang toen Moreels een vrije trap in de winkelhaak schilderde. Buedts kwam centimeters te kort om een schot van Ruys te verlengen. Voorde benutte direct de tegenaanval en Evrard bediende Asselman die het cadeau in dank aanvaardde. Kemzeke kon daar enkel een zwak schot van Ruys tegenover stellen.

Na de koffie zorgden De Wilde, Buedts en Ruymbeke voor enige bezoekende dreiging maar ook niet meer dan dat. Vleeschouwer haalde een vrijschop van Moreels uit de winkelhaak maar was kansloos op de vlam van Lammens.

SV Voorde: De Jonge, Moreels, Van Hecke, Van De Pontseele, Leirens, Evrard (74’ Van Cauwenberghe), Delplace (85’ Haegeman), Lammens, Van Herreweghe, Asselman, Elinckx.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Saman, Silverans, Ruys, Buedts, De Wilde (77’ Laureys), Antheunis, Van Laecke (46’ Amesian), Van Hoyweghen, D’hondt (63’ Janssens).

Doelpunten: 12’ Moreels 1-0, 32’ Asselman 2-0, 71’ Lammens 3-0.


Gele kaarten: Evrard, D’
hondt.