Dreesen: "Bal valt net in mijn zone, wat een pech"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Dreesen: "Bal valt net in mijn zone, wat een pech"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Dreesen maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar viel even later op een cruciaal moment uit. Eupen profiteerde van zijn afwezigheid om gelijk te maken.

“Ik probeer de bal weg te trappen met links en voel iets in mijn linkerbil schieten”, doet Dreesen het relaas van zijn blessure. “Ik voelde meteen dat het niet goed was. Die hoekschop valt dan in mijn zone en gaat binnen. Dat is dubbel pech hebben.” De verdediger ondergaat maandag een echo om uitsluitsel te krijgen over de aard van de blessure.

Dreesen had vlak na rust Lierse terug op voorsprong gebracht. Hij devieerde een vrije trap van Jurgen Cavens aan de eerste paal in doel. “Ingestudeerd? We maken bepaalde afspraken en weten waar we moeten inlopen bij bepaalde tekens. Ik zag de bal komen en kreeg hem recht in mijn voeten. Het is natuurlijk leuk om te scoren, maar ik had liever de drie punten thuis gehouden.”

“Dit Eupen was de beste ploeg waar we dit jaar al tegen gespeeld hebben. Ze hebben een sterk geheel met individueel super spelers. Maar we hebben weinig kansen weggegeven. Thomas (Wils, nvdr.) speelde een beresterke wedstrijd en ook Bruno (Camacho, nvdr.) kweet zich goed van zijn taken. Er is voldoende kwaliteit in de kern om anderen op te vangen. Jammer dat ze dan toch twee keer scoren en we de drie punten niet pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties