Van Nistelrooy niet op het lijstje van Benitez

Yves Dekoning
| 1 reacties
Van Nistelrooy niet op het lijstje van Benitez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC is op zoek naar versterkingen en wordt gelieerd aan een aantal mogelijke doelen. Niet alle geruchten zijn waar, maar de club heeft wel laten weten hard te werken om de ploeg te versterken.

Op het lijstje van Rafael Benitez staan niet dezelfde klinkende namen als bij Chelsea of Manchester City. Liverpool moet het dan ook met een kleiner budget zien te rooien. Benitez zou zelfs spelers moeten verkopen om over een transfersom te beschikken. Hij reageerde terughoudend op de vraag of Liverpool spelers zou verkopen: "Het klopt dat er heel wat interesse is voor bepaalde uitstekende spelers die nu weinig aan spelen toekomen. Maar we moeten voorzichtig zijn, we willen de ploeg niet verzwakken."

Benitez bevestigde dat hij op zoek is naar een rechtsachter nu Glen Johnson een tijdje buiten strijd is. Verder had hij het volgende te zeggen:  "We werken hard aan de transfers en doen onze job. We zien wat we kunnen doen. We speuren de markt af, maar het is moeilijk omdat de meeste topspelers al bij een topclub zitten. Maar we proberen oplossingen te vinden."

Er zouden gesprekken zijn geweest met Altético Madrid over Maxi Rodriguez. Liverpool wou de winger huren, maar Atlético verkoopt hem liever. Dan zou Boca Juniors aan het langste end trekken. Ook zouden zijn looneisen te hoog liggen voor Liverpool.

Liverpool heeft ook interesse in rechtsback Vasil Torosidis. Verder worden Milan Jovanovic (Standard), Arda Turan (Galatasaray), Ivan Gonzalez (Malaga) en Victor Moses (Crystal Palace) genoemd. Benitez heeft ondertussen ontkend dat Liverpool interesse heeft in Ruud Van Nistlerooy (Real Madrid).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties