Van Marwijk wil best bondscoach blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Marwijk wil best bondscoach blijven
Foto: © SC

Bert Van Marwijk (foto) wil best wel de bondscoach van Nederland blijven. Zijn entourage is al gesprekken gestart met de Nederlandse voetbalbond (KNVB) om te kijken of een nieuwe termijn mogelijk is.

Bert Van Marwijk ziet een serieuze optie in een contractverlenging. "Momenteel bevinden de gesprekken zich nog in een beginfase. Maar als ik ga praten, is dat wel met de bedoeling om verder te gaan. Voor beide partijen geldt dat iedereen het naar zijn zin heeft bij een nieuw akkoord", aldus Van Marwijk in Dagblad De Limburger. De Nederlandse bondscoach laat zijn zaakwaarnemer Rob Jansen de onderhandelingen voeren.

Van Marwijk werd na het Euro 2008 in Zwitserland en Oostenrijk waar Nederland de kwartfinale haalde, de opvolger van Marco Van Basten. De 57-jarige oefenmeester slaagde er vervolgens in om Nederland zonder ook maar één puntje te verliezen te kwalificeren voor het WK van volgende zomer in Zuid-Afrika. Van Marwijk was eerder werkzaam als coach bij Fortuna Sittard, Feyenoord en Borussia Dortmund.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties