Kemzeke
Ninove
Datum: 31/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Kriekepitte
Ninove wint nu ook bij Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ninove wint nu ook bij Kemzeke
Foto: © SC

Beide ploegen gingen voor de winst maar Kemzeke vergat af te werken. De bezoekers gingen door op hun elan van de voorbije weken en komen nu dicht bij de top in de rangschikking.

De bezoekers trokken direct in de aanval. Zowel Sonck als Beerens kregen halve kansen. Kemzeke kon daar een knap nummertje van de sluwe D’hondt tegenover zetten maar Callebaut was attent. Aan de overkant verlengde Goubert een vrijschop op de lat. Kort voor de rust ging Sonck aan de haal en Vleeschouwer had geen verhaal (42’).

Ook na de pauze voerde Ninove aanvankelijk het hoogste woord met een paar halve kansen. Kemzeke reageerde met een knal van Joos en een afgekeurd doelpunt van Buedts. De Raeve zette de vuisten van Vleeschouwer roodgloeiend. Callebaut gaf geen krimp op een vlam van Buedts. Noël-Dero liet de deklat trillen. Torrekens bereikte de vrijstaande Beerens en de boeken mochten toe (79’).

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Blommaert (79’ Laureys), Ruymbeke, Silverans (92’ De Vleesschauwer), Ruys, Buedts, Joos, Peirsman, Van Laecke (46’ Amesian), Van Hoyweghen, D’hondt.

VK Ninove: Callebaut, Perreman, Boeykens, D’Haenens (77’ Van Belle), De Raeve, Sonck (88’ Timmermans), Beerens, De Cooman, Torrekens (85’ Steenhout), Noël-Dero, Goubert.

Doelpunten: 42’ Sonck 0-1, 79’ Beerens 0-2.

 

Gele kaarten: Peirsman, Noël-Dero, De Raeve, Perreman.