Ronaldo: "Ons vertrouwen is niet geschaad"

Ronaldo: "Ons vertrouwen is niet geschaad"
Foto: © SC

Hoewel Real Madrid dinsdagavond met 1-0 verloor bij Olympique Lyon in de achtste finales van de Champions League, is er volgens spelers geen reden tot paniek.

"Verliezen hoort bij het voetbal, ons vertrouwen is niet geschaad. Dit team heeft genoeg ervaring om de return te winnen. Ik weet zeker dat we met een antwoord zullen komen en winnen. Het Bernabeu zal ons daarbij helpen. Dit is verre van voorbij", stelde Cristiano Ronaldo de fans gerust.

Ook Kaká gelooft nog in de goede afloop. "We zijn gewend om belangrijke wedstrijden te spelen. Real Madrid is er klaar voor om de volgende ronde te bereiken. Dat is en blijft ons doel. We moeten ons nu richten op de Liga en pas op de Champions League over twee weken. We kunnen de score in de tweede wedstrijd ombuigen."

Trainer Manuel Pellegrini vond dat zijn ploeg het nog niet eens zo slecht deed. "Vooral de laatste minuten speelden we goed. Maar het resultaat is niet goed, we waren niet effectief genoeg. Een doelpunt in een uitwedstrijd scoren is altijd belangrijk. Dat hebben we nu nagelaten. Lyon speelde erg fysiek. Maar de hoop en gretigheid aan onze kant mag nu nog niet verloren zijn."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties