Zidane: "Lang geleden dat Real zo slecht was"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Zidane: "Lang geleden dat Real zo slecht was"
Foto: © SC

Zinédine Zidane (foto) volgde gisteren de verrichtingen van zijn ex-club Real Madrid op het veld van Olympique Lyon en zag dat het slecht was. De Fransman was teleurgesteld over de prestatie van de Spaanse topformatie.

Real Madrid ging gisteren in het Stade Gerland met 1-0 verliezen van Olympique Lyon. De Kameroener Jean II Makoun was de doelpuntenmaker van dienst. Real Madrid kon tegen het vele aanvalsgeweld van Lyon zeer weinig inbrengen. Enkel Cristiano Ronaldo haalde nog een enigszins aanvaardbaar niveau.

"Het is een grote teleurstelling. Niet alleen de score valt tegen, maar ook het feit dat Real gewoon een erg slechte wedstrijd speelde tegen een Lyon dat eigenlijk niet in vorm is in de Ligue 1. Het is echt lang geleden dat Real Madrid nog zo'n slechte wedstrijd speelde", aldus Zinédine Zidane tegen de Franse pers.

Zidane ziet de nederlaag nog niet als een ramp. "Het is de charme van het voetbal. Je kan nooit van tevoren het resultaat voorspellen. Er komt nog een return in Madrid, maar ik weet nu al dat het zeker niet eenvoudig zal worden", besluit de Franse Algerijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties